Truckservice Blokhuis

Vakgarage Blokhuis biedt niet alleen een breed pakket aan voor service en onderhoud van personenauto’s. Maar wij zijn ook al 60 jaar gespecialiseerd in het onderhouden van lichte en zware bedrijfswagens. Ook op het gebied van trucks, trailers en aanhangers kan Truckservice Blokhuis het onderhoud voor u verzorgen.

Service en onderhoud van bedrijfswagens
• Jarenlange ervaring in onderhoud en reparatie
• Gebruik van beste prijs/kwaliteit in onderdelen
• Uitgebreide technische informatie ter beschikking
• Voor elk merk speciale diagnoseapparatuur aanwezig

Keuringen en onderhoudswerkzaamheden
Zowel APK 1 als APK 2 zijn bij ons mogelijk. We zijn bevoegd om alle soorten voertuigen met elk soort brandstof onder handen te nemen. Het verschil zit in het soort voertuig. De APK voor vrachtwagens en andere zware voertuigen is namelijk anders dan de keuring van bijvoorbeeld een personenwagen. De meeste wagens moeten jaarlijks door de keuring heen komen. Dit om de veiligheid van uzelf en uw medeweggebruikers zoveel mogelijk te waarborgen.

Naast de algemeen periodieke keuring is het raadzaam om met regelmaat een grote of kleine onderhoudsbeurt uit te laten voeren. Het voertuig zullen we dan op diverse punten controleren. Indien nodig kunnen we specifieke onderdelen repareren of vervangen. Hierbij gaat het om vrachtwagenonderhoud, caravan/camperonderhoud, personenwagenonderhoud en meer. We raden u aan het onderhoud te combineren met een APK om zo op kosten te besparen.

IJken van tachografen
Bij ons kunt u eveneens terecht om uw tachograaf te ijken. Dit dient een keer in de 2 jaar te gebeuren en vereist een nauwkeurige aanpak. U wilt tenslotte niet dat uw vrachtwagenchauffeurs in de toekomst vanwege mankementen aan het registratiesysteem een boete riskeren. Geef daarom uw tachograaf uit handen aan onze specialisten.

Wilt u gebruik maken van de diensten rondom APK en onderhoud van Truckservice Blokhuis? Op Truckservice Blokhuis kunt u rekenen. Bel of mail gerust een van onze medewerkers om een afspraak te maken of om u te laten adviseren! Tel. 033-2981498 of mail: info@autobedrijblokhuis.nl