VG_Blokhuis_Header_Truckservice_Content

Blokhuis Bedrijfswagens

Vakgarage Blokhuis biedt niet alleen een breed pakket aan voor service en onderhoud van personenwagens. Maar wij zijn ook al 60 jaar gespecialiseerd in het onderhouden van lichte en zware bedrijfswagens. Ook op het gebied van zware bedrijfswagens en aanhangers kan vakgarage Blokhuis het onderhoud voor u verzorgen.

Service en onderhoud van bedrijfswagens

• Jarenlange ervaring in onderhoud en reparatie

• Gebruik van beste prijs/kwaliteit in onderdelen

• Uitgebreide technische informatie ter beschikking

• Voor elk merk speciale diagnoseapparatuur aanwezig

Keuringen en onderhoudswerkzaamheden

Zowel APK 1 als APK 2 zijn bij ons mogelijk. We zijn bevoegd om alle soorten voertuigen met elk soort brandstof onder handen te nemen. Het verschil zit in het soort voertuig. De APK voor vrachtwagens en andere zware voertuigen is namelijk anders dan de keuring van bijvoorbeeld een personenwagen. De meeste wagens moeten jaarlijks gekeurd worden. Dit om de veiligheid van uzelf en uw medeweggebruikers zoveel mogelijk te waarborgen.

Naast de algemeen periodieke keuring is het raadzaam om met regelmaat uw voertuig te laten onderhouden. Het voertuig zullen we dan op diverse punten controleren. Indien nodig kunnen we specifieke onderdelen repareren of vervangen. Hierbij gaat het om vrachtwagenonderhoud, caravan/camperonderhoud, personenwagenonderhoud en meer. We raden u aan het onderhoud te combineren met een APK om zo op kosten te besparen.

Wilt u gebruik maken van de diensten rondom APK en onderhoud van Vakgarage Blokhuis? Op Blokhuis Bedrijfswagens kunt u rekenen. Bel of mail gerust een van onze medewerkers om een afspraak te maken of om u te laten adviseren! Tel. 033-2981498 of mail: info@autobedrijblokhuis.nl