BLOKHUIS E-BIKE 

Al 65 jaar zorgt Vakgarage Blokhuis voor uw mobiliteit. Omdat wij mobiliteit voor iedereen willen bieden, onderhouden en verkopen wij naast (elektrische) auto’s en bedrijfsauto's nu ook elektrische fietsen.

E-bikes worden steeds vaker gebruikt als vervoersmiddel voor woon-werkverkeer, Zeker door mensen die binnen een straal van 15 kilometer van hun werk wonen. Uit verschillende onderzoeken blijkt bovendien dat het gebruik van e-bikes ten opzichte van een auto of het openbaar vervoer flinke tijdswinst oplevert. Daarbij is fietsen zeer gezond. Mensen zijn vooral op zoek naar een mobiliteitsoplossing, niet per se naar een auto of bedrijfsauto.

Foto_Blokhuis_WerkplaatsPuchvierkant.jpg
Foto_Blokhuis_Puchpand.jpg

Perfecte match

De samenwerking met Puch is niet verwonderlijk. In 1958 is Willem Blokhuis de grondlegger van garage Blokhuis begonnen met het repareren van alles wat maar wielen had, Niet alleen auto’s  maar ook trekkers, brommers en fietsen. Ook het merk Puch werd toen al verkocht! “Belangrijker is echter dat we dezelfde kwaliteit, missie en visie nastreven”, vertelt Bert-Martijn Blokhuis, directeur van het mobiliteitscenter. Puch bied innovatieve, hippe modellen aan, waarmee je gezien mag én wilt worden. Met een keur aan uitvoeringen, kleuren en opties bieden we voor iedere rijder wat wils.

 

Puch e-bike

De Puch e-bikes worden in diverse modellen aangeboden, geschikt voor in de stad, voor woon-werkverkeer en om mee te touren. De e-bikes worden hierbij aangeboden zoals u van Blokhuis gewend bent: volledig afgemonteerd en rijklaar. “De accu zit stijlvol in het frame verwerkt of achterop bij de bagagedrager en kan eenvoudig uitgenomen worden, wat het opladen vergemakkelijkt. Doordat de e-bikes beschikken over een midden- of voorwielmotor, zijn balansproblemen niet aan de orde.” De Puch e-bikes worden gepresenteerd in onze showroom aan de Haarbrug 1. Ook kan u hier de e-bikes testen en ervaren. Ook aan het onderhoud en reparatie is gedacht. In onze werkplaats is een aparte fiets werkplek ingericht om aan de e-bikes te kunnen werken. U bent van harte welkom om de Puch e-bikes collectie te komen bekijken! 

Bekijk hier ons aanbod!

Foto_Blokhuis_Fiets_pand_10-9.jpg