header_blokhuis_overonspand.jpg

Over ons

Welkom op de website van Vakgarage Blokhuis in Bunschoten-Spakenburg!

Vakgarage Blokhuis is een merkonafhankelijke kwaliteitsgarage die deel uitmaakt van de landelijke Vakgarage organisatie; de enige onafhankelijke franchiseformule voor de particuliere- en zakelijke markt.

Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Samen met meer dan 290 andere Vakgarages bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden.

Een bijkomend voordeel van Vakgarage is dat wij de originele en A-kwaliteit onderdelen gezamenlijk en dus goedkoper inkopen, en daar profiteert u direct van mee! Vakgarage Blokhuis staat garant voor kwaliteit. Voor APK-keuringen, banden, regulier onderhoud én seizoen controles bent u bij Vakgarage Blokhuis aan het juiste adres.

Maar uiteraard bent u niet alleen voor het onderhouden van uw auto bij ons aan het juiste adres. Ook voor de aankoop van een nieuwe auto of een gebruikte auto zult u bij Vakgarage Blokhuis gegarandeerd slagen.

60 jaar een familiebedrijf (sinds 1958)

Autobedrijf Blokhuis is opgericht door Willem Blokhuis, de grootvader van huidige eigenaar, Bert-Martijn Blokhuis. Willem Blokhuis begon in 1958 samen met een vriend autoreparatiebedrijf Garage B&D. In Spakenburg werd een voormalige klompenwerkplaats met ernaast een huis gehuurd. Er kon geld geleend worden voor de inrichting van de werkplaats en na een paar maanden draaide de zaak. Via zijn vroegere baas kregen ze melkwagens voor reparatie en onderhoud. Ook werden er solexen en trekkers verkocht. In de daarop volgende jaren breidde het bedrijf zich gestaag uit.

Nadat Roelof Blokhuis het bedrijf van zijn vader overnam in 1990 is de groei van het bedrijf in een stroomversnelling geraakt. In 2003 werd het huidige pand op de Haarbrug gebouwd, hier waren ze tot 2015 Renault dealer en sinds 2015 aangesloten bij Vakgarage. Er volgde meerdere uitbreidingen. Zo werd er in 2001 een nieuw pand betrokken in Amersfoort en werden zij daar de nieuwe Kia-dealer van de Regio Amersfoort, later in 2009 volgende de uitbreiding van een nieuwe Kia vestiging in Nijkerk. In 2014 verhuisde deze vestiging naar Harderwijk.

De autowereld veranderd snel. De grote merk dealers worden steeds groter en de kleine merk dealers worden overgenomen. Om de toekomst van de Kia vestigingen te waarborgen is er in  2018 besloten om deze Kia vestigingen in Amersfoort en Harderwijk te verkopen aan van Mossel Automotive. Januari 2019 is Roelof Blokhuis met pensioen gegaan en heeft Bert-Martijn Blokhuis het bedrijf overgenomen.

Autobedrijf Blokhuis altijd het toegankelijke familiebedrijf gebleven. Persoonlijk contact, service en klantgericht blijven bij ‘Blokhuis’ altijd voorop staan. Een visie die Autobedrijf Blokhuis ook de komende 60 jaar wil blijven handhaven.

KLANTTEVREDENHEID

Om aan de steeds veranderende wensen en eisen van de klanten te blijven voldoen investeert Vakgarage Blokhuis constant in kwaliteit en service. Het belang van de klant staat voorop en persoonlijke aandacht is ons streven. Toch kan het gebeuren dat niet alles is gegaan zoals verwacht of beloofd; een menselijke fout is immers zo gemaakt. Dat realiseren wij bij Vakgarage Blokhuis ons maar al te goed. Wij streven ernaar om voor alle klachten/opmerkingen samen met de klant een oplossing te bedenken of meer duidelijkheid te scheppen. Bent u niet tevreden of heeft u een goede suggestie om onze dienstverlening te verbeteren? Dan vernemen wij dit graag van u. U kunt dit mailen naar onderstaand e-mailadres.

Bert-Martijn Blokhuis: bert@autobedrijfblokhuis.nl