Over ons

Welkom op de website van Vakgarage Blokhuis in Bunschoten-Spakenburg!

Vakgarage Blokhuis is een merkonafhankelijke kwaliteitsgarage die deel uitmaakt van de landelijke Vakgarage organisatie; de enige onafhankelijke franchiseformule voor de particuliere- en zakelijke markt.

Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Samen met meer dan 290 andere Vakgarages bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden.

Een bijkomend voordeel van Vakgarage is dat wij de originele en A-kwaliteit onderdelen gezamenlijk en dus goedkoper inkopen, en daar profiteert u direct van mee! Vakgarage Blokhuis staat garant voor kwaliteit. Voor APK-keuringen, banden, regulier onderhoud én seizoen controles bent u bij Vakgarage Blokhuis aan het juiste adres.

Maar uiteraard bent u niet alleen voor het onderhouden van uw auto bij ons aan het juiste adres. Ook voor de aankoop van een nieuwe auto of een gebruikte auto zult u bij Vakgarage Blokhuis gegarandeerd slagen.

60 jaar een familiebedrijf (sinds 1958)

Autobedrijf Blokhuis is opgericht door Willem Blokhuis, de vader van huidige eigenaar, Roelof Blokhuis. Willem Blokhuis begon in 1958 samen met een vriend autoreparatiebedrijf B&D. In Spakenburg werd een voormalige klompenwerkplaats met ernaast een huis gehuurd. Er kon geld geleend worden voor de inrichting van de werkplaats en na een paar maanden draaide de zaak. Via zijn vroegere baas kregen ze melkwagens voor reparatie en onderhoud. Ook werden er solexen en trekkers verkocht. In de daarop volgende jaren breidde het bedrijf zich gestaag uit. Nadat Roelof Blokhuis het bedrijf van zijn vader overnam in 1990 is de groei van het bedrijf in een stroomversnelling geraakt. Er volgde meerdere uitbreidingen. In 2001 zijn de beide zonen van Roelof Blokhuis, Wim Blokhuis en Bert-Martijn Blokhuis bij het autobedrijf gaan werken.

Ondanks de groei van de afgelopen jaren is Autobedrijf Blokhuis altijd het toegankelijke familiebedrijf gebleven. Persoonlijk contact, service en klantgerichtheid blijven bij ‘Blokhuis’ altijd voorop staan, Een visie die Autobedrijf Blokhuis ook de komende 60 jaar wil blijven handhaven.

Klanttevredenheid

Om aan de steeds veranderende wensen en eisen van de klanten te blijven voldoen investeert Autobedrijf Blokhuis constant in kwaliteit en service. Het belang van de klant staat voorop en persoonlijke aandacht is het streven. Toch kan het gebeuren dat niet alles is gegaan zoals verwacht of beloofd; een menselijke fout is immers zo gemaakt. Dat realiseert Autobedrijf Blokhuis zich maar al te goed en streeft ernaar voor alle klachten/opmerkingen samen met de klant een oplossing te bedenken of meer duidelijkheid te scheppen. Bent u niet tevreden of heeft u een goede tip om onze dienstverlening te verbeteren? Dan vernemen wij dit graag van u. U kunt uw klacht of opmerking doorsturen naar onderstaand mailadres.”

Bert-Martijn Blokhuis: bert@autobedrijfblokhuis.nl