Schadeherstel voor uw auto
Heeft u schade aan uw auto? Laat dit dan vakkundig en snel herstellen bij Vakgarage Blokhuis. Behoud de waarde van uw auto en laat deze schade zo kundig mogelijk repareren. Zelfs voor de kleinste schadegevallen is het slim om dit te laten controleren bij ons. Het kan zijn dat u schade heeft aan het chassis. Het is van belang om dit inzichtelijk te hebben en te laten repareren om de auto veilig te kunnen gebruiken. Laat u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden van schadeherstel.

Kosten autoschade
Benieuwd naar de kosten van schade wat u aan uw auto heeft? Het is nodig om een intake te doen van de auto om een prijs op te kunnen geven. Neem contact op en laat u ontzorgen. De kosten van schade worden bepaald door de locatie van de schade, de lengte van de beschadiging, de diepte van de beschadiging en hoe recent de beschading gebeurt is. Het kan zijn dat de schade toeneemt naarmate er gewacht wordt met het opknappen van de schade, er kan roest optreden bij krasschade of deukschade.

Schade service
Onze schadeafdeling regelt en herstelt uw eventuele schade snel en vakkundig (met behoud van carrosserie garantie) Complete schade afhandeling voor alle verzekeraars. Tijdens uw schadereparatie krijgt u van ons gratis vervangend vervoer aangeboden. Bel 033-2981498 of mail naar receptie@autobedrijfblokhuis.nl voor een afspraak.