Garantie

Bij Vakgarage Blokhuis vinden wij garantie erg belangrijk. Daarom kunt u bij ons rekenen op garantie bij de door ons verkochte nieuwe en gebruikte auto’s. En garantie op reparatie/onderhoud met behoud van fabrieksgarantie. Natuurlijk geldt bij ons bovendien de gangbare BOVAG Garantie.

BOVAG Garantie
Wij zijn lid van de BOVAG. Dat betekend onder meer dat u kunt rekenen op BOVAG Garantie van drie maanden op de uitvoering van opdrachten en de daarbij gebruikte materialen. Ook bent u verzekerd van BOVAG Garantie bij de aankoop van vrijwel iedere tweedehands personenauto.

Garantie op nieuwe auto’s
Als u bij ons een nieuwe auto koopt, dan hanteren wij dezelfde fabrieksgarantie als de merkdealer. Onze garantie op nieuwe auto’s is dus precies hetzelfde als de garantie die de fabrikant of de importeur hanteert.

Garantie op occasions
Ook bij de aankoop van een tweedehands auto verleent Vakgarage Blokhuis garantie. De garantie op occasions betreft de BOVAG Garantie van minimaal zes maanden. Enige voorwaarde is dat het aankoopbedrag van de gebruikte auto € 4500,- of meer is.

Garantie op de reparatie en onderhoud
Vakgarage Blokhuis verleent ook garantie op reparatie en onderhoud aan uw auto. U bent verzekerd van drie maanden garantie op het uitgevoerde onderhoud en de daarbij gebruikte materialen.

Behoud van fabrieksgarantie
Ook voor uw auto met fabrieksgarantie bent u bij Vakgarage Blokhuis aan het juiste adres! Als u de bezitter bent van een auto die nog fabrieksgarantie heeft, dan kunt u uw auto gewoon door Vakgarage Blokhuis laten onderhouden. Want bij Vakgarage Blokhuis blijft de fabrieksgarantie op uw auto gewoon van kracht. Dit is wettelijk vastgelegd. Vakgarage Blokhuis onderhoudt uw auto volgens de voorgeschreven eisen van de fabrikant. Maar uiteraard bent u bij Vakgarage Blokhuis altijd voordeliger uit!