Autobanden voor uw auto bij Vakgarage Blokhuis in Bunschoten

Wanneer is het moment om van zomerbanden naar winterbanden te gaan, en andersom? Het kan ook heel goed zijn dat all season banden beter passen bij uw rijstijl. Vakgarage Blokhuis beschikt over alle bandensoorten en kan u voorzien van het juiste advies hierin. 

Zomerbanden

Wanneer het buiten warmer is dan 7 graden dan raadt Vakgarage Blokhuis zomerbanden aan. Door het soort profiel is uw remweg met warmer weer korter. 

Winterbanden

Bij aanhoudende temperaturen beneden de 7 graden adviseert Vakgarage Blokhuis winterbanden. Door de dikkere rubberlaag is uw band beter bestand tegen de kou en heeft u meer grip en zekerheid op de weg. 

All Season banden

Wanneer u minder auto rijdt en niet gauw met de auto naar het buitenland gaat zijn all season banden een verstandige keuze. All season banden weten zich uitstekend aan te passen aan de temperaturen die het wegoppervlak afgeeft. Let hierbij wel op extreme weersomstandigheden, daarbij adviseert Vakgarage Blokhuis wel gebruik te maken van zomer- en winterbanden. 

Bent u op zoek naar autobanden in Bunschoten (Utrecht), kom dan langs om vrijblijvend advies te krijgen. 

Banden van verschillende merken

Vakgarage Blokhuis biedt u banden aan van merken als Viking, Bridgestone, Continental, Dunlop, Firestone, Michelin, Good Year, Pirelli, Vredestein, Maxxis, Kleber, Fulda en Sava. Zo ziet u, in Bunschoten bent u bij Vakgarage Blokhuis altijd aan het juiste adres! 

Maak nu een afspraak

Contactgegevens

Vakgarage Blokhuis
Haarbrug 1
3751 LM Bunschoten

tel.: 033-2981498
mail: info@vakgarageblokhuis.nl